Nieuws
 
Foto bij artikel Krystkuier

Krystkuier

22 december 2023 - Lichtjes zoeken in het donker... woensdagavond werden er heel veel lichtjes gevolgd door kinderen en ouders van de Librije. Onderweg genoot iedereen van stukjes uit het kerstverhaal...we wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goede vakantie toe!
Foto bij artikel Feestelijke opening Kindcentrum De Librije

Feestelijke opening Kindcentrum De Librije

06 november 2023 - Vandaag heeft de feestelijke (her)opening van de kinderdagopvang, de buitenschoolse opvang en de Peuterspeelzaal plaatsgevonden. Verder is stil gestaan bij de start van de PeuterPlusgroep. Al deze faciliteiten vallen onder Kinderwoud, maar zitten samen onder één dak in onze school De Librije.
Lees meer ›
Foto bij artikel Nieuwe schoolshirts

Nieuwe schoolshirts

17 oktober 2023 - Aan de vrolijke gezichten op deze foto kunt u zien hoe blij de leerlingen zijn met onze nieuwe schoolshirts. Vanaf nu herkent u de kinderen van De Librije bij (sport)evenementen aan deze fleurige groene schoolshirts met daarop het nieuwe logo van de school.
Lees meer ›
Foto bij artikel Kinderboekenweek 2023

Kinderboekenweek 2023

04 oktober 2023 - By my thús...it thema fan de Fryske berneboekewike op de Librije! Lêzen fine we altyd wichtich, mar yn de berneboekewike bestede we hjir altyd ekstra oandacht oan...Hjoed wie de iepening mei in dûns troch froulju út groep 8 en in toanielstikje fan learkrêften.
Lees meer ›