Samen bouwen aan respect & vertrouwen
Samen bouwen aan respect & vertrouwen
Pcbs De Librije is een protestants-christelijke basisschool in het mooie Gorredijk. Op deze website vindt u informatie over onze visie, ons onderwijs, ons team en wat we verder belangrijk vinden. Bent u op zoek naar een leuke en geschikte school voor uw kind(eren)? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om een vrijblijvend kennismakingsbezoek aan De Librije te brengen.

 

Virtueel kijkje nemen in pcbs De Librije? 

Dat kan met de virtuele rondleiding of maak kennis met de leerlingen via onze Libdub.

 
 

Nieuws

Preview foto
Krystkuier
22 dec 2023 - Lichtjes zoeken in het donker... woensdagavond werden er heel veel lichtjes gevolgd door kinderen en ouders van de Librije. Onderweg genoot iedereen van stukjes uit het kerstverhaal...we wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goede vakantie toe!

Preview foto
Feestelijke opening Kindcentrum De Librije
06 nov 2023 - Vandaag heeft de feestelijke (her)opening van de kinderdagopvang, de buitenschoolse opvang en de Peuterspeelzaal plaatsgevonden. Verder is stil gestaan bij de start van de PeuterPlusgroep. Al deze faciliteiten vallen onder Kinderwoud, maar zitten samen onder één dak in onze school De Librije.
Lees meer ›

Preview foto
Nieuwe schoolshirts
17 okt 2023 - Aan de vrolijke gezichten op deze foto kunt u zien hoe blij de leerlingen zijn met onze nieuwe schoolshirts. Vanaf nu herkent u de kinderen van De Librije bij (sport)evenementen aan deze fleurige groene schoolshirts met daarop het nieuwe logo van de school.
Lees meer ›

Preview foto
Kinderboekenweek 2023
04 okt 2023 - By my thús...it thema fan de Fryske berneboekewike op de Librije! Lêzen fine we altyd wichtich, mar yn de berneboekewike bestede we hjir altyd ekstra oandacht oan...Hjoed wie de iepening mei in dûns troch froulju út groep 8 en in toanielstikje fan learkrêften.
Lees meer ›