Home

Nieuws

Bouwproject gestart

Zaterdag 2 september 2017 17:42 - Reacties (0)
In de zomervakantie is de aannemer Friso gestart met de bouwactiviteiten op de Librije. Bij de aanvang van het nieuwe cursusjaar 2017-18 staat de Librije er wat gehavend bij. Het hart is uit de school gesloopt en de containers staan er nog met alle sloop afval zodat het zicht een beetje wordt belemmerd. Komende week zal de bouwplaats duidelijk worden en kunnen we zien waar de vernieuwbouw gestalte gaat krijgen.

Bouwjournaal nr. 1 - okt-2016

Maandag 10 oktober 2016 13:41 - Reacties (0)

Achter de schermen is al het nodige gebeurd ten aanzien van de vernieuwbouwplannen van de Librije. De communicatie commissie heeft het eerste bouwjournaal uitgegeven waarmee we ouders en omwonenden op de hoogte willen brengen en houden van de voortgang van dit project.

Klik hier om het bouwjournaal te openen. 

Geen continue rooster

Maandag 16 mei 2016 12:46 - Reacties (0)

Het bestuur heeft in goed overleg met de MR besloten voor de komende 3 jaar geen continurooster in te voeren. Zie voor de onderbouwing van dit standpunt de brief van het bestuur aan de ouders die op het prikbord staat.

Op de inloopavond van afgelopen woensdagavond kwam geen enkele ouder af om nog vragen te stellen over het ingenomen standpunt.