TSO

Dagelijks (met uitzondering van woensdag) kunnen de kinderen gebruik maken van de TSO die georganiseerd wordt door de oudercommissie.

Aan het begin van iedere schooldag registreert een ouder alle overblijvers voor die dag. Op basis van het aantal kinderen wordt dan de begeleiding van de groep opgeroepen. Het uitgangspunt is dat er één begeleider per 8 - 10 kinderen is.

Dit betekent dat wanneer u onverwacht gebruikt wilt/moet maken van de TSO, dit niet vooraf hoeft te overleggen. Als uw kind weet dat het overblijft wordt de opvang geregeld. De kosten van het overblijven zijn € 1,50 per kind en worden achteraf met een automatische incasso geïnd door de organisatie WieBlijftOver.nl. Wanneer uw kinderen voor het eerst gebruik maken van de TSO zullen we u vragen om een machtigingsformulier in te vullen.

Natuurlijk zijn er tijdens het overblijven de nodige spelregels nodig om alles goed te laten verlopen. Naast de gewone schoolregels zijn er specifieke afspraken waarvan de kinderen die overblijven op de hoogte moeten zijn. We gaan ervan uit dat u als ouders deze informatie vooraf met de kinderen doorneemt. Hiervoor kunt u gebruik maken van de overblijfbrochure die u hier kunt downloaden.

WieBlijftOver.nl TSO administratie en beheer