School Informatie

Pcbs "De Librije" staat aan de rand van de groene long van Gorredijk waardoor het vele malen verbouwde gebouw een rustige landelijke uitstraling heeft.

Het leerlingaantal verloopt binnen een cursusjaar van ongeveer 260 leerlingen in augustus tot ongeveer 290 leerlingen in juli. De kinderen zijn verdeeld in 12 leerstofjaarklassen en er werkt een onderwijskundig team van 22 leerkrachten.

Het voert te ver om hier alle informatie over pcbs "De Librije" te beschrijven, maar in de schooldocumenten treft u alle relevante details aan. Vooral de schoolgids leent zich voor een snel overzicht van de meest praktische schoolinformatie. U kunt deze op de betreffende pagina downloaden.

Zoekt u algemene informatie over het basisonderwijs dan kan de gids "Primair onderwijs 2014-15" u van dienst zijn.

De Librije is lid van de Vereniging Christelijke Scholen Opsterland.

Klik hier om naar de VCSO site te gaan...