Ouders

Hier vind u een informatieblad van de GGD over teken in verband met het begin van het tekenseizoen en de week van de teek deze week.

Muzieklessen in Opsterland
De Muziekbende
Voor informatie zie poster: download

Voor de ouders
Poster "UpGreat" jezelf
inspiratieavonden

Humanitas Smallingerland-Opsterland organiseert kindervakantieweken
in Appelscha en Bakkeveen.

Voor informatie zie folder: Download

Stichting Leergeld

De organisatiewerkt nauw samen met het Jeugd Sportfonds en Jeugd Cultuurfonds en de  diverse gemeentes De stichting biedt  kinderen de kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Dit jaar nieuw:

Voor kinderenvan 11 t/m 17 jaar die het komend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan ofhet reeds volgen is er nu:

Schoolspullenpas t.w.v. €100 te gebruikenvoor schoolspullen (niet voor boeken).

Wilt ugebruik maken van deze pas meld u zich dan vóór 10 juni  2016 aan. Op de schoolwebsite onder de rubriek Ouders vindt u de volledige brief met contactgegevens van Leergeld en informatie over de wijze van aanvragen.

MR notulen

De MR notulen van december staan online, klik hier...

Privacy van leerlinggegevens

Lees hier de verklaring van de school over de uitwisseling van de leerling gegevens t.b.v. onderwijskundige software.

logo primaouders informatieve site voor ouders

Thuis&School nieuwsbrief, neem een gratis abonnement (Ga naar de Thuis&School website)

pcbs De Librije - GorredijkLuizen in school aangetroffen?

We geven dan een brief mee aan alle leerlingen van de groep waarin staat dat er in de groep kinderen zijn waarbij luizen zijn geconstateerd.

In principe volgen we het protocol van de GGD Fryslân, maar naast de info in ons briefje is ook veel goede info te vinden op de website van het landelijk steunpunt Hoofdluis.

De website van de GGD geeft ook de nodige info voor ouders. Zie tevens de site van het RIVM. Hier vindt u tevens een geschikt informatiefilmpje over hoofdluis.

Lezenswaardig artikel over de verschoolsing van het kleuteronderwijs op de site van de besturenraad.
Bron
korte omschrijving

Leerplicht

Verlof vragen voor buiten de schoolvakanties? De regels!

GGD-JGZ Fryslân

Klik hier voor verder GGD info

Getting things done

Een leuke site over hoe je door je werk heen komt, tips voor ouders, leerkrachten en leerlingen

Leerlingverzekering

Leerling verzekeringsaanbod voor ouders.

Prima-online

Energy drankjes verboden?

Kanjers online

Nieuw magazine en website voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar