Hoofdluis buiten houden...

Dat willen we allemaal graag natuurlijk, geen hoofdluis.

Maar ja het kan iedereen overkomen en dan is het zaak meteen actie te ondernemen. Laat het de leerkracht van uw groep z.s.m. weten. We kunnen dan de andere ouders inlichten zodat alle kinderen meteen gecontroleerd worden.

Het briefje dat de kinderen meekrijgen verwijst naar deze pagina op onze website waar u de nodige actuele info vindt over hoe we zo snel mogelijk van de luizen af kunnen komen.

Het is beslist noodzakelijk dat ieder zijn verantwoordelijkheid hierin neemt, anders houdt het nooit op.

De website van de GGD geeft ook de nodige info voor ouders.

pcbs De Librije

Het RIVM heeftde laatste inzichten over de bestrijding van luizen op de site staan en daar vindt u tevens een geschikt informatiefilmpje over hoofdluis.

Hoofdluis geconstateerd en direct behandelen?

Zie ook de website van prioderm voor mogelijke behandeling van hoofdluis met een hoofdluismiddel.

pcbs De Librije