Schoolplein

Foto's downloaden


We plaatsen veel foto's op de website en die zijn voor u als ouders ook te downloaden. Alleen moet je dan net even het volgende weten.

  1. Ga naar het foto album
  2. Klik op de verkleinde weergave van de gewenste foto om deze foto groot op het scherm te zetten.
  3. Nu is het van belang om de muisaanwijzer goed in de gaten te houden als u deze over het scherm beweegt. Klikt u op het linkerdeel van de foto dan gaat u naar de vorige foto. Klik u op het rechterdeel van de foto dan gaat u naar de volgende foto.
  4. Maar u wilt juist deze foto? Dan met de muis langzaam het midden van de foto opzoeken. De muisaanwijzer verandert precies in het midden van een handje in een pijltje. Dat is het moment waarop u op de rechtermuisknop klikt.
  5. Selecteer dan "afbeelding kopiŽren..." om de foto op uw computer op te slaan. Wel even kijken waar u dat doet natuurlijk.
  6. Dit te crytisch? Klik dan op het volgende instructiefilmpje om te zien wanneer de muis in een pijltje verandert.
    Filmpje starten...
  7. Verder is het goed om te weten dat de resolutie meestal gehalveerd is om het allemaal op de website te zetten. Wilt u een foto gebruiken om vergroot af te drukken? Dan kunt u de foto in het originele formaat opvragen. Onder in de statusbalk verschijnt normaliter het unieke nummer van de foto waar u de muis boven beweegt. Als u dat nummer opgeeft kunnen we snel de juiste foto vinden en versturen.